Laserleikkeiden alihankinta ja jatkojalostus

Yrityksen toiminta alkoi 1991 Iittalassa yhden miehen ja yhden laserlaitteen yrityksenä. Yrityksen konekanta on uusiutunut jatkuvasti vastamaan asiakkaiden tarpeita. Hyvä asiakaspalvelu on auttanut yritystä kasvamaan nykyiseen kokoonsa.

Etelä-Hämeen Metalli muutti Hämeenlinnaan 1995 ja on pysynyt niillä sijoillaan siitä lähtien. Hämeenlinnassa tuotantotilat laajenivat viimeksi vuonna 2005 uudella tuotantohallilla.

Laserleikkausta jo vuodesta 1991

Tähtäämme kasvuun Euroopan aluekehitysrahaston tukemana

Etelä-Hämeen Metalli Oy investoi kasvuun vuonna 2019 kehittämällä tuotantoaan energiatehokkaammaksi ja lisäämällä kilpailukykyään markkinassa. Yritys on saanut tukea Euroopan aluekehitysrahastolta hankkeeseensa, jota toteutetaan vuosien 2019 ja 2020 aikana.

Laatu

Inspecta Sertifiointi Oy on myöntänyt Etelä-Hämeen Metalli Oy:lle ISO 9001:2015 sertifikaatin, joka varmentaa laatujärjestelmämme täyttävän sille asetetut vaatimukset. Sertifiointi kattaa laserleikkauksen ja laserleikkeiden jatkojalostuksen.

ISO 9001

Laskutustiedot

Toivomme saavamme laskumme verkkolaskuina aina kun se on mahdollista.

Verkkolaskut

1. Verkkolaskut

Etelä-Hämeen Metalli Oy, 2730537-3
Verkkolaskuosoite: 003727305373
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

* Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

Laskut sähköpostitse

2. Laskujen vastaanotto sähköpostitse skannauspalveluun

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.

Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Sähköpostilaskun osoite: 27305373@scan.netvisor.fi

  • Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
  • Yhden sähköpostin maksimikoko on 5 Mb.
  • PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
  • PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
  • Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
  • Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä liitteiden nimeämiseen.

Laskut postitse

3. Laskujen vastaanotto postitse skannauspalveluun

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti vastaanottajalleen.

Etelä-Hämeen Metalli Oy
27305373
PL 100
80020 Kollektor Scan

  • Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
  • Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
  • Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa.